show sidebar & content

Huwelijksreportages

27 jan 2013 / in

Jullie gaan trouwen.. Gefeliciteerd! Nu is het tijd om samen dingen te regelen. Een mooie locatie, een leuke ambtenaar, de kapper, visagie, en natuurlijk de jurk… En die bijzondere dag moet natuurlijk zo mooi mogelijk in beeld worden gebracht! Zodat het een waanzinnige herinnering  blijft voor de rest van jullie leven.

Om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen we samen jullie planning voor de dag door zodat jullie op de grote dag niet meer voor verrassingen hoeven te staan. Wanneer er van beide kanten een klik is, ben ik er op jullie grote dag bij om alles zo mooi mogelijk en naar jullie wensen in beeld te brengen! Ik kijk er naar uit!

Er is veel mogelijk op het gebied van de huwelijksreportage. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele fotoshoot of een fotosessie op 1 of meer bijzondere locaties. Gebruikelijk is dat ik de hele dag bij jullie ben en de hoogtepunten door de dag heen vastleg: in de kerk of het gemeentehuis, tijdens de receptie, het diner en het feest. Ook kan ik ’s morgens al aanwezig zijn bij de voorbereidingen op de grote dag. Alles is mogelijk en bespreekbaar!

Voor vragen kunnen jullie altijd contact met mij opnemen, dan maken we een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken!